Ledig tjänst - Teknisk säljare – Ventilation

Nu söker Micatrone i Solna en driven teknisk säljare till affärsområde Ventilation.  

Micatrone är ett familjeägt aktiebolag grundat 1964, som utvecklar, tillverkar och säljer mät-och reglerutrustning inom affärsområdena Värme och Ventilation. Vårt kontor ligger i Solna och vi är idag cirka 15 medarbetare. Vi är sedan länge ett etablerat namn i våra marknader och söker nu dig som vill vara med och utveckla verksamheten ytterligare.  

I rollen ingår att  

·        Med stort eget ansvar och frihet förvalta befintliga och bygga nya kundrelationer (distributörer, installatörer och slutanvändare) i Sverige och utomlands.

·        Aktivt delta i Micatrones produktutvecklingsarbete som en länk mellan våra kunder ochvår interna utvecklingsavdelning.

·        Marknadsföra våra produkter digitalt men också traditionellt som på exempelvis branschmässor eller på plats hos kunden.

·        Besvara offertförfrågningar och planera leveranser

Vem är du?

·        Du är självgående, kreativ och social och du ser möjligheter i varje kundkontakt

·        Du trivs med att arbeta målinriktat och strukturerat.

·        Du har en teknisk eller ekonomisk gymnasie- eller högskoleutbildning och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

·        Du har några års dokumenterad erfarenhet av försäljning eller liknande roll riktad mot kunder.

·        Du har god kännedom om de flesta produkter för luftbehandling, förstår våra kunders behov och utmaningar och hittar lösningar för dessa i Micatrones produktsortiment.

Vi erbjuder en stor roll i ett litet företag och stora möjligheter att själv påverka din arbetssituation. Välkommen med din ansökan med CV och presentation till anders.blomqvist@micatrone.se

Vi granskar och besvarar ansökningar löpande. Frågor besvaras av Anders Blomqvist på anders.blomqvist@micatrone.se eller 070-202 96 83.