Kundansvarig ventilationsspecialist

Micatrone söker dig som vill arbeta med teknisk försäljning och rådgivning inom ventilationsprodukter och samtidigt utvecklas tillsammans med företaget. I rollen kommer du arbeta kundnära, med fokus på långsiktigt relationsbyggande, men även vara delaktig i att utveckla Micatrones produkterbjudande. Är du redo för en ny utmaning?

Om tjänsten

Micatrone är ett familjeföretag grundat 1964, som utvecklar, tillverkar och säljer mät- och reglerutrustning inom affärsområdena Ventilation och Värme. Kontoret ligger i Solna och verksamheten sysselsätter 15 medarbetare. Micatrone är sedan länge ett etablerat namn i sin nisch och söker nu dig som vill vara med och växa in i framtiden med företaget.

I denna roll kommer du att hjälpa företagets kunder att hitta optimala lösningar med hjälp av dina tekniska kunskaper såväl som god kännedom om Micatrones produkter. Du kommer att bygga långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder och även vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av nya produkter.

Arbetsbeskrivning

Detta är en bred roll, där du bland annat kommer att:

 • Med stort eget ansvar och frihet förvalta befintliga och bygga nya kundrelationer (distributörer, installatörer och slutanvändare) i Sverige och utomlands
 • Marknadsföra produkter digitalt men också traditionellt, som exempelvis på branschmässor eller på plats hos kunden
 • Aktivt delta i Micatrones produktutvecklingsarbete som en länk mellan kunder, deras behov och Micatrones interna utvecklingsavdelning
 • Besvara inkommande supportfrågor och offertförfrågningar samt planera leveranser

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av projektering och intrimning av ventilationssystem, OVK eller liknande relevant branscherfarenhet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har tidigare erfarenhet att arbeta kundnära, exempelvis med försäljning eller service
 • Har en avslutad teknisk eller ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå

Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som teknisk säljare och har god kännedom om produkter för luftbehandling. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ser att du är självgående, kreativ och social. Du är lösningsorienterad och kan bemöta dina kunder på ett professionellt sätt. Vi tror att du är resultatorienterad och tycker om att samarbeta med andra – både kollegor och kunder.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Solna, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här!

Information om företaget

Läs mer om Micatrone här!