Cookies

Cookies2016-06-08T14:26:00+00:00

Den här websidan använder sig av cookies – små text filer som placeras på din dator för hjälpa oss att ge dig en bättre upplevelse. Generellt så används cookies för att spara användar-inställningar, spara varukorgar och för att hjälpa oss med anonym statistik via t ex Google Analytics. Normalt så gör cookies att du kan få en bättre upplevelse. Om du fortfarande inte vill använda cookies så är det enklast att stänga av dessa i din webbläsare. Vi föreslår att du läser hjälp-avsnittet om cookies för din webbläsare eller att du går till hemsidan About Cookies som har guider för alla moderna webbläsare.